30. avgust 2010

Guppy #29

Lep pozdrav po dolgem času še od mene.
Na dopustu sem poslikala zelo veliko manikur, vseeno pa še vedno nimam veliko časa za objavljanje in urejanje fotk. Vendar pa sem se odločila da le moram nekaj objaviti po več kot mesecu dni.
Današnji odtenek dneva je lakec Guppy številka 29, ki sem ga nato nadgradila še s konadom. Lakec je jelly, zato se na sliki vidi konica, kar pa v živo sploh ni tako zelo očitno.


Hello from me too, after a long time.
On vacation I have photographed a lot of manicures, anyway I still do not have the time to edit and post them online so I decided to only show you my nails of the day for now.
It is a Guppy nail polish that has a jelly finish, so there is a little of visible nail line on the photo, and luckily it is not really visible in real life. I also added konad with silver polish and Bundle monster plate.




4 komentarji:

  1. uoo pretty pattern!

    I must try my Guppy #04, I have few more after looking at your swatches :D

    http://spookynails.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Ta odtenek je pa čudovit! Me sicer malo moti, da je jelly, vendar vseeno! Joj, kako maš luštne nohtke! <3

    OdgovoriIzbriši
  3. thanx sabbatha, #04 is really amazing so try it on as soon as possible =)

    Tiana hvala, mene bi tudi motilo če bi se tako videlo, da je jelly a na srečo na umetni svetlobi izgleda čisto krem...bom videla jutri na sončku če potrebuje naslednjič 3 plasti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Anči, noro! Lakec je itak luškan, ampak še bolj mi je pa všeč v kombinaciji s temi vzorčki! Super si jih odtisnila, manikura za pet zvezdic! :D

    OdgovoriIzbriši