3. november 2011

Mixed Glass Stones and Kleancolor Metallic Red



S spletne trgovine Viva la Nails sem prejela 9 majhnih paketkov okrasnih kamenčkov za nohte v večih barvah. V vsakem izmed paketkov so štiri velikosti kamenčkov enake barve in poslali so mi 9 različnih barv.

I have received 9 little sample packages of mixed glass stones for nail art from Viva la Nails in many colours. Each of the packages contains four sizes of stones in the same color and they sent me 9 different colors.





Za primerjavo velikosti sem zgoraj zraven paketkov fotografirala še svojo roko (na nohtih imam Kleancolor Metallic Red lakec), spodaj pa vidite primerjavo velikosti paketka in evrskega kovanca.

For the size comparison I have photographed my hand next to the packages on the upper photo (I'm wearing Kleancolor Metallic Red nail polish on my nails) and on the lower photo you can see the package compared with the 1 Euro coin.





Kamenčki so različnih velikosti. Manjši se mi zdijo zelo luštni in uporabni, največjih pa si sploh ne predstavljam na svojih nohtih, saj so za moj okus odločno preveliki.

There are various sizes of the stones. I find the smaller ones very cute and useful, but I cannot see myself wearing the biggest of them, they are way too big in my opinion.




Zelo sem se veselila, da kamenčke preizkusim, zato nisem mogla čakati in sem na trenutno manikuro takoj dodala zlate rožice z Essence štampiljko in China Glaze 2030, nato pa sem v sredine cvetov dodala manjše modre kamenčke.

I was very excited to try out the stones and I couldn't wait to change my manicure, so I stamped golden flowers on top with Essence stamp and China Glaze 2030. Then I added small blue stones in the middle od the blossoms.





Vam je ta manikura všeč ali sem morda pretiravala s preveč barvami? Takšnih manikur namreč nisem vajena in naslednjič bom verjetno ustvarila kakšno bolj umirjeno...

Do you like this manicure od did I exaggerate with too many colors? I'm really not used to manicures like this and next time I will probably create something more delicate...


13 komentarjev:

  1. všeč mi je končna manikura. Pa zelo natančno si nalimala kamenčke na rožice:)..a te kaj motijo? Jaz se vse hitro spraskam:) hehe

    OdgovoriIzbriši
  2. Evo me i ovde! :-)
    Kamenčići su jako lepi, sve boje su lepe i korisno je to što ih ima u različitim veličinama. Slažem se sa tobom da su kamenčići najveće veličine malo preveliki i sigurno je malo teže pronaći pravu ideju kako ih iskoristiti, ali nije nemoguće! :-)
    Tvoja kreacija je prekrasna, urađena vrlo precizno! Ja bih je uradila sa tamno plavim lakom, belim cvetom i srebrnim kamenčićem... ali to sam ja a ti znaš da je moja omiljena boja plava...! :-) Nestrpljivo očekujem novu varijantu sa novim bojama! :-)
    P.S. Poljub, pozdrav...veš čigav? :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Pink_Diamond, hvala! :) Kamenčki me presenetljivo nič ne motijo. Sem si pa prejšnje tudi jaz vedno spraskla dol, teh pa zaenkrat še ne, nosim jih pa 2 dni. Verjetno zato, ker so te manjši od ostalih, ki sem jih do sedaj preizkušala, in me ne motijo toliko. Največje bi pa sigurno tudi jaz spraskala dol. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. "Mesečina", kako sem vesela, da te vidim tudi tu na mojem blogu! :D Hvala za komentar, si pa prav predstavljam tvojo kreacijo z modrim lakom. Ali pa temno vijoličnim, tega imaš tudi rada. ;)
    Poljub, pozdrav tudi tebi!*

    OdgovoriIzbriši
  5. koliko te je pa prišla poštnina ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. najchy, sem šla pogledati trenutno stanje in če naročiš paketek v vrednosti do 25 funtov, te poštnina pride 2,95 funtov, če pa naročiš več kot za 25 funtov, je po Evropi poštnina brezplačna. Več lahko prebereš tukaj: http://www.vivalanails.co.uk/delivery.html. Mene je takrat poštnina mislim da tudi prišla 2,95 funtov.
      Za blogerje ali youtuberje imajo trenutno tudi posebno ponudbo, mogoče te bo zanimalo tudi to: http://www.vivalanails.co.uk/samples.html. =)

      Izbriši
    2. hvala ti si bom pogledala in preštudirala :) kaj na kakšni slo. spletni trgovini je kaj podobnega kamenčki različnih velikosti, ki js sm zasledila samo ene velikosti

      Izbriši
    3. Uf, tega pa nisem nikjer zasledila, sem pa malo pobrskala in sem tudi jaz našla samo kamenčke ene velikosti. Mogoče pa ti bodo všeč Essence kamenčki, ker so različnih oblik in barv, najdeš jih tukaj: http://www.essence.eu/sl/izdelki/nohti/nail-art.html (pritisni puščico v levo). Ogromno različnih barv in velikosti pa lahko dobiš tudi tukaj, če malo pobrskaš po katalogu: http://www.studiomaya.si/katalog.html. Če nisi iz LJ, jih lahko pokličeš in ti izbrane stvari tudi pošljejo na dom. Upam, da boš našla kaj lepega zase. =))

      Izbriši
    4. Pri tistem katalogu na Magnetic spletni strani 33x pritisni "Naprej" in boš našla samo kamenčke. ;)

      Izbriši
  6. hvala ti res bom pregledala use, ker bi raje naročila kje iz slo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tudi jaz ponavadi tako razmišljam. :) Srečno!

      Izbriši