14. maj 2014

Opi - Blue Shatter over Essence - Crazy Good Times - Pradelade9 komentarjev:

 1. Fantasticno! Volim crnu boju, volim plavu boju, ovo je savrseno za mene! :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. This is a nice combination - I really like the blue shatter. :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. I love what these shimmery shattered polishes look like on others' nails but when it comes to me...well...I definitely don't. I got a hot pink one but I cannot like it on me.
  The combo you chose is really impressive, love this contrast!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. I really rarely wear any crackle polishes. I only like the shimmery ones in combination with black and not too often :D

   Izbriši
 4. Uau, super kombinacija, Shatter lakcev pa že res dolgo nisem nosila in zdaj me je prav prijelo, da bi enega namazala tudi jaz. Na nohtih imam pa lakec s teksturo, zdaj me pa res zanima, kako bi to izgledalo. =)) Ta moder je čudovit in očitno se ti ni pokvaril. Meni so se nekateri tako zgostili, da so neuporabni in mi je škoda razredčila, ampak Shatterji so pa še vedno kul. :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. uff, v tem je trenutno več razredčila kot laka :P sem ga po skoraj letu ponovno sprobala, pa je bil tako zasušen da sem komaj čopič ven dobila, ker je bil prilepljen na dno :( ampak sem zlila notri kakšnih 10mL OPI thinnerja, sedaj pa upam da ne bo do naslednje uporabe spet čisto zasušen :D

   Izbriši
  2. Hihi, moja dva (srebrn in turkizen) sta pa tekoča kot voda, čeprav razpokata pa še vedno lepo. :) Zgleda formula sploh ni enakomerna. ;)

   Izbriši