7. januar 2012

Surprise package

Ta teden sem iz Italije prejela čudovito presenečenje - paketek, poln Kiko lakcev, za piko na i pa je bil zraven še Golden Rose nadlak s holografskimi paličicami!

This week I recieved a wonderfil surprise from Italy - it was a package full of Kiko nail polishes and there was also Golden Rose holographic bar glitter!




Že nekaj časa sem si zaradi fotografij na ostalih blogih želela Kiko lakca 255 in 278, ki sem ju imela tudi na seznamu želja, Raggio di Luna pa je to opazila in mi željo tudi izpolnila, zraven pa v paketek dodala še tri druge lepotce! Raggio, HVALA!! =)) Na zgornji fotografiji si od leve proti desni sledijo: Kiko 232, Kiko 278, Golden Rose 70, Kiko 255 in Kiko 304. Ko bi le bila njihova imena malo bolj izvirna...

Because of some beautiful photos I saw on other blogs I really wanted to get Kiko 255 and 278 nail polishes and they were on my wishlist. Raggio di Luna noticed that and she fulfilled my wish and she also added three other gorgeous polishes! Raggio, THANK YOU!! =)) On the upper photo from left to right there are: Kiko 232, Kiko 278, Golden Rose 70, Kiko 255 and Kiko 304. I only wish they all had more original names...




Komaj čakam, da jih preizkusim! Vendar je odločitev, kateri lakec bi nosila najprej, kar precej težka. Zato mi prosim pomagajte in mi povejte, katerega od njih bi rad videle najprej. ;)

I can't wait to try all of them! But the decision, which one to put my nails first, is really hard, so please help me and tell me, which nail polish would you like to see first. ;)

9 komentarjev:

  1. Oh, kako so lepi! Si prava srečnica=) Kiko lakci pa imajo imena, so zapisana na njihovi spletni strani. Me pa zelo zanima, kako izgleda Kiko 278, po sliki sodeč je zelo lep. 255 pa imam tudi sama in je res čudovit!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anela, hvala! =) Ja, pri Kiko lakcih so imena res na spletu, ampak škoda, da jih ni še na stekleničkah... Ampak tudi če bi imeli samo številke, bi me še vedno prepričali, hihi! =)
    278, velja! ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovit paket si dobila. Se že veselim manikur na blogu z njimi. ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Wauuu! Super paket ;)
    Jaz navijam za 255 ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. ajme, predivno!!!
    daj prvo tamno ljubičasti ;-D

    OdgovoriIzbriši
  6. Taya, hvala, manikure prihajajo kmalu! =)

    Anna in Mateja Mateja, tudi 255 bosta lahko kmalu videli. ;) Hvala obema!

    Nail crazy, hvala tudi tebi! =)

    Vijolkota sta res luštna, tako da mislim, da bom naredila swatche kar obeh! =)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kvačka, drago mi je da si se obradovala paketiću i nadam se da ćeš sve lakove da koristiš sa veseljem!

    Nadam se da će tako tvoja "wishlist" malo po malo da postane sve kraća i da ćeš dobiti sve lakove koje bi želela da imaš!
    Samo, kad bolje razmislim, mislim da naše "wishlist" imaju uvek tendenciju da postanu sve duže i duže, jer uvek pronalazimo neki novi lak koji bismo želele da probamo i da imamo...!!!

    Ja već znam koji si lak stavila prvi na nokte da ga isprobaš :-) ali to je samo "nezvanična" proba... :-)

    Za prvi "zvanični" lak (koji ćeš nam, nadam se pokazati u sledećem postu) slažem se sa Annom i sa Nail Crazy, i ja predlažem Kiko 255 :-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hehehe, Raggio, res se mi zdi, da je moja WL vedno daljša, kljub temu, da se občasno tudi malo skrajša. ;) Hvala, da si mi jo tokrat pomagala skrajšati! =))
    Sicer pa že pripravljam naslednji post in kmalu boš lahko videla, kako sem se odločila. ;D

    OdgovoriIzbriši