28. april 2014

Yes Love - Concrete - G4-6

Tale lepotec je eden izmed nefotogeničnih vijolkotov, in kolikorkoli se trudim mi ne uspe ujeti realne barve. Realna barva je malo temnejša kot na prvih slikah, vendar vseeno ne tako modra kot na zadnji sliki, ki je slikana s telefonom. 

This beauty is one of those not photogenic purple polishes and I am unable to capture it's true colour. It's a little darker than on the first couple of photos, but not as much blue based than it looks on the last one.





slikano s telefonom / phone camera photo

Ko se lak posuši je površina rahlo hrapava, vendar vseeno ni mat. Na vseh slikah so 3 plasti laka, brez nadlaka. Meni so takšni laki zelo všeč, zato sem si kupila celotno "concrete" kolekcijo. Kakšni se pa vam zdijo takšni laki? Bi radi videli še ostale iz te kolekcije? 

The surface of this polish becomes gritty when it dries but it is still shiny. There are three coats of polish without top coat on all the photos. I really like these kind of polishes, that's why I bought the entire "concrete" collection. And what do you think about this finish? Would you like to see the other "concrete" colours?

18 komentarjev:

  1. Lepe barve in tudi nohti so tako urejeni,kot se šika.
    LP,Urška

    OdgovoriIzbriši
  2. Odgovori
    1. Dobi dobi, jaz sem jih kupila v Mariboru v kitajski trgovini =)

      Izbriši
  3. It's a pretty colour and I do like the finish.

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam nikad cula za ovu marku laka :-) Kada sam nekada u Beogradu kupovala u kineskim prodavnicama, cene su bile povoljne ali obicno nisam mogla da pronadjem stvari dobrog kvaliteta; moram priznati i to da je moja sestra Maja jednom pronasla neki lak mnogo lepe boje i rekla je da se super odrzava na noktima i da je dobrog kvaliteta :-)
    Ovaj lak mi izgleda zanimljiv, boja je bas fina a inace obozavam sand texture finish! :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obstojnost vsakega laka je na mojih nohtih največ 24 ur, tako da tu tudi ti niso neka izjema. Se pa malo počasneje sušijo, kar je predvsem problem pri teh ki so mi bolj všeč brez nadlaka. Ampak so mi tako všeč da se splača malo potrpeti.

      Izbriši
  5. What country produces this nail polish? It looks interesting.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. They are amazing yes :-)
      It's probably China. I bought this one in a local chinese shop.

      Izbriši
  6. I skipped this collection, I couldn't find any satisfying swatches on the net. Are you going to make me change my mind? :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Lep je, ampak nohtki so še lepši. ;)

    OdgovoriIzbriši