7. maj 2010

Zoya - Veruschka (glossy) and Zoya - Ibiza

Colette in Jackie S. sta mi svetovali, naj Veruschko premažem še z glossy nadlakom. Meni je bila že mat verzija zelo zelo všeč, ampak vseeno sem bila radovedna, kako bo izgledal ta lakec s sijajem. In potem je sledil šok! Ta manikura je bila v živo še 100x lepša, kot pa se mi je zdela na ostalih fotografijah! Enostavno čudovito! :)

Colette and Jackie S. commented that I should put a glossy top coat over Veruschka. I liked the matte look very very much, but I was curious about the glossy version too. And then I was shocked! It looks sooo much better that I've seen on other photos before! It's gorgeous! :)





Sledi pa še fotografija današnje manikure, seveda je takoj prišla na vrsto še Ibiza. Na fotografiji sta dva sloja, posneta je z bliskavico. Načrtujem še primerjavo med tem odtenkom in Essence SYF Deep Blue Sea, vendar zaenkrat še nisem imela časa...

Next is my NOTD, of course I had to try Ibiza right away too. There are two coats on the photo and the photo is taken with flash. I plan to do a comparison with this colour and Essence SYF Deep Blue Sea, but I didn't have much time 'till now. So stay tuned! ;)


11 komentarjev:

  1. jel ovaj essie top coat bolji ili gori od seche vite? ako mozes usporediti? :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj, Blanka, žal ne morem, ker uporabljam samo Essie G2G in INM Out The Door. Ta dva pa sta mi oba zelo všeč, Essie celo malenkost bolj. Meni se to zdi zelo kvaliteten nadlak. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Veruschka mi je všeč v obeh verzijah, mat celo malo bolj...
    Ibiza je pa popolna <3 upam da ji je Essence SYF - Deep Blue Sea dovolj podoben, da ne bom potrebovala še Zoye =)

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful! Glad you enjoyed it shiny too =)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vaaaau! Super izgleda z nadlakom! Joj, spet mi delaš lušte. :D
    Komaj čakam primerjavo! :**

    OdgovoriIzbriši
  6. ibiza je meni oh in sploh prečudovita!! nemorem se je nagledat :)

    OdgovoriIzbriši
  7. I love Ibiza and am wanting Verushka. Great colors on you.

    OdgovoriIzbriši
  8. Thank you for your comments, girls! *hugs*
    I will do the comparison next week, because I'm away now and I don't have those polishes with me. But I have some photos, that haven't been posted yet, so I hope you guys will not get bored. :*

    OdgovoriIzbriši
  9. I just love glossy Veruschka. It looks hot on you.

    OdgovoriIzbriši