02. februar 2010

NYX - Titanic

Kot je že Kvacka omenila, poteka na blogu Parokeets nagradna igra v kateri obe sodelujeva. Za naju lahko glasujete na desni strani v anketi. Moja fotografija je pod številko 1. Nagrade so resnično super, tako da upam na čimveč glasov.
Ta manikura je nadgradnja čudovitega lakca NYX - Titanic, ki sem ga dobila dobila od Lyre. Že tako čudovit odtenek sem popestrila z srebrnim lakcem Essence - Rock'n'Roll.
Titanic je čudovit temno moder šimrast lakec, ki je ravno prav temen da se tudi pri slabši svetlobi vidi da je moder in ne črn, na slikici sta dve plasti, čeprav bi bila verjetno dovolj že ena sama če bi bila bolj previdna pri nanosu.


As Kvacka already mentioned there is a contest on Parokeets blog in which we are both participating. You can vote for us on in the pool on the right side of their page. My entry is under number 1.
This manicure is an upgrade of a wonderfull dark blue shimmery nail polish NYX - Titanic, that I got from Lyra. I added some silver Essence - Rock'n'Roll nail polish on top of it, to make it more interesting to wear to a party. Titanic was super easy to apply, if I was a little more careful I could get away with just one coat but I did two.
Have a great day and I hope you all vote for me ;)


NYX - Titanic:


moj prispevek v nagradni igri: my manicure for the contest:

8 komentarjev:

 1. Same lepe odtenke nam predstavljata, punci ;)

  OdgovoriIzbriši
 2. Your contest mani looks great! The silver makes it look antique. Love it!

  OdgovoriIzbriši
 3. Biba, se trudiva ;) hvala =)

  thanx Kirsten :D

  OdgovoriIzbriši
 4. The blue looks really nice, but it becomes more special with the silver! It looks really great!

  OdgovoriIzbriši
 5. I love this NYX! looks great with the silver too!

  OdgovoriIzbriši
 6. thank you Michelle and kittyluvscolor ! =)

  OdgovoriIzbriši
 7. Krasno izgleda! To si delala z gobico ali kako drugače?:)

  OdgovoriIzbriši
 8. sem nameravala z gobico pa potem ni bilo nobene za uničit pri roki pa sem kar s čopičem naredila...bi bilo z gobico verjetno lepše =)

  OdgovoriIzbriši